Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2 godz.
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min