Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min