Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3h 10min
Lamb Korma
4h
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2h
Quick Lamb Dhansak
50min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min