Urządzenia i Akcesoria
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min