![Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51ea5c3b-3df5-484a-9ca5-b5396dc5d665/Derivates/a2511a22-bf29-4046-958d-4f79391888e6.jpg)
Wersje kompatybilne
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (opcjonalnie)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2437 kJ / 583 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1238 mg
Alternatywne przepisy
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1u. 40min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Sticky Sesame Chicken
40min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Chinese Pork with Vegetables
1u. 20min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 мин.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Curry Noodles with Pork
45min