Wersje kompatybilne
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (opcjonalnie)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2437 kJ / 583 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1238 mg
Alternatywne przepisy
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Char Siu Marinade
10min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3sa 20 dk
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min