Urządzenia i Akcesoria
Honey soy tofu with steamed rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
soy sauce50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
honey60 g
-
basmati rice400 g
-
water600 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
sea salt1 tsp
-
firm tofu patted dry with paper towel and cut into cubes (2 cm)500 g
-
Sriracha sauce to serve
-
sesame seeds to serve
-
spring onion/green onion sliced to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1187 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
2712.7 kJ /
648.4 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
99.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Date and nut balls
20 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min