Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean-style stuffed capsicum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
mixed capsicums cut in half lengthways and seeds removed4
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)80 g
-
red onion cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried chilli flakes mild1 tsp
-
turkey mince250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
feta cheese crumbled80 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
tomatoes deseeded and diced2
-
cherry tomatoes to serve250 g
-
mixed salad leaves to serve100 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
951.8 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1739.7 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min