Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Przygotowanie 10 godz.
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1457 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2403 kJ /
572.2 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Risotto pomodori with burrata
30 min