Urządzenia i Akcesoria
Spinach and leek frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.1 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein brownies
20 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Mushroom risotto
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Creamy vegetable rice
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Homemade toasted muesli
30 min