Urządzenia i Akcesoria
Spinach and leek frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.1 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High Protein Egg Bake
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Date and nut balls
20 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min