Urządzenia i Akcesoria
Spinach and leek frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.1 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Curried sausages
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Community fave brown rice salad
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min