Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.9 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Mushroom risotto
30 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Traditional minestrone
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min