Asparagus and saffron risotto
TM6

Asparagus and saffron risotto

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
  • 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1 tbsp salted butter
  • Parmesan cheese, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1790.4 kJ / 427.9 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
71.2 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
5.9 g
Sód
505.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy