Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.9 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and saffron risotto
30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Pea and mint soup
20 min
Asparagus risotto
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min