Urządzenia i Akcesoria
Warm sweet potato and chickpea salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
1824 kJ /
434.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Vegetarian chilli
35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.