Urządzenia i Akcesoria
Superfood salmon salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
tri-colour quinoa100 g
-
water1250 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli (deseeded if preferred)½
-
olive oil60 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet600 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths1
-
red onion cut into halves½
-
Lebanese cucumber cut into quarters1
-
feta cheese150 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
vine-ripened tomatoes cut into pieces (2 cm)300 g
-
avocado flesh only, thinly sliced1
-
fresh chives thinly sliced2 tbsp
-
kale thinly sliced100 g
-
pepitas1 tbsp
-
dried cranberries2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
534.7 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
2343.2 kJ /
557.9 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick turkey taco bowl
15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Colourful quinoa salad
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Fresh fennel salad
10 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.