Pain à la farine d'épeautre

Pain à la farine d'épeautre

4.6 65 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

  • 300 g de graines d'épeautre
  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 304 kcal / 1290 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...