Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poires Williams, détaillées en dés
- 50 g de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 449.9 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Chutney d'abricots
4h
Chutney de canneberges
1h
Chutney framboise et poivron
1h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Chutney d'ananas
35min
Chutney mangue-raisin
35min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Chutney de figues
4h
Chutney à la mangue
4h
Confit d'oignons rouges
4h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.