Pain de seigle

Pain de seigle

4.4 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 300 g de farine de seigle
  • 210 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau
  • 10 g de beurre pour le moule

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 270 kcal / 1150 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...