Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'amandes décortiquées entières
- 150 g de farine de riz, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre de canne complet
-
30
g de beurre doux
lub 30 g de margarine végétale bio - 1 œuf
- 10 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1581.7 kJ / 350.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 46.3 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Brioche sans gluten
2j 15 menit
Mix de farines sans gluten
5min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Blinis sans gluten
2h
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min