Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'amandes décortiquées entières
- 150 g de farine de riz, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre de canne complet
-
30
g de beurre doux
lub 30 g de margarine végétale bio - 1 œuf
- 10 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1581.7 kJ / 350.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 46.3 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Pâte à choux sans gluten
20 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Madeleines sans gluten
1h
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Blinis sans gluten
2h
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min