Pain à la farine d'épeautre
TM6 TM5 TM31

Pain à la farine d'épeautre

4.5 (85 ocen)

Składniki

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 300 g de farine d'épeautre
  • 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 300 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1265 kJ / 300 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
58.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy