Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 80 g de limoncello
- 280 g de jus de citron
- 1 blanc d'œuf (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 788 kJ / 186 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Glace au gingembre
12h
Glace à l'abricot
6h 15min
Sorbet citron
8h 30min
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 Min
Sorbet au limoncello
3h 10min
Glace à la réglisse
3h 45min
Sorbet à l'orange
12h
Sorbet citron vert
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet à l'abricot
10min
Orange givrée
12h
Mousse citron vert-basilic
2h 30min