Urządzenia i Akcesoria
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
231.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min