Urządzenia i Akcesoria
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
231.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Raw Asian Salad
10 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min