Urządzenia i Akcesoria
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
231.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Date and Nut Balls
20 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Fajita Seasoning
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min