Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Houmous with Maize Chips
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Maize Chips
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
precooked maize flour (see tip)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
frying oil300 g
Black Bean Houmous
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned borlotti beans, rinsed and drainedtinned black beans rinsed and drained400 g
-
lemon juice30 g
-
toasted sesame seeds40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling40 g
-
hot paprika for garnishing
-
sea salt flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
528.2 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2831.5 kJ /
676.7 kcal
Tłuszcz
61.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min