Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Houmous with Maize Chips
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Maize Chips
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
precooked maize flour (see tip)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
frying oil300 g
Black Bean Houmous
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned borlotti beans, rinsed and drainedtinned black beans rinsed and drained400 g
-
lemon juice30 g
-
toasted sesame seeds40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling40 g
-
hot paprika for garnishing
-
sea salt flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
528.2 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2831.5 kJ /
676.7 kcal
Tłuszcz
61.6 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Pea and Mint Soup
20 min
Beetroot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Fennel Apple Salad
20 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min