![Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6) Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1da334a7af5038ce592e30767a92af9/Derivates/ab52a016cc0f50e35ccf6b6f88c3b0ea4261b870.jpg)
Wersje kompatybilne
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 420.8 mg
Alternatywne przepisy
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9j
Almond Vegetable Crumble
7 Std.
Raw Asian Salad
10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min