Wersje kompatybilne
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 420.8 mg
Alternatywne przepisy
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Brak ocen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min