Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart

Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart

4.5 87 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 slices

Składniki

Butternut Squash
  • butternut squash peeled, diced (2 cm)
    500 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fresh sage leaves torn in pieces
    5
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Pastry
  • plain flour
    100 g
  • spelt flour
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • unsalted butter cold, diced
    75 g
  • water cold
    45 g
  • fine sea salt
    2 pinches
Filling
  • roasted hazelnuts
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh sage leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    5
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    30 g
  • whole milk
    150 g
  • feta cheese roughly chopped
    100 g
  • large eggs
    3
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 385 kcal / 1604 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 26.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...