Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Sesame Burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Burger Patties
-
stale bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
red onion quartered60 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
medium egg1
-
toasted sesame seeds50 g
Tahini Sauce
-
water40 g
-
tahini80 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Finalisation
-
olive oil2 Tbsp
-
burger buns halved and toasted6
-
rocket leaves for serving
-
avocado sliced, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1254.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2564.8 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
75.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Chickpea Pancakes
20 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Pasta with Vegetable Ragout
45 min