Urządzenia i Akcesoria
Edamame and Spinach Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (opcjonalnie) (see tip)50 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
5 g
Kalorie
336 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Asian Chopped Salad
20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 min