Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80 mg
Białko
7 g
Kalorie
807 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Power Muesli
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Nut Bread
1 godz. 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min