Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • dried porcini mushrooms
    25 g
  • boiling water for soaking
  • hazelnuts
    100 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    80 g
  • olive oil
    20 g
  • chestnut mushrooms quartered
    300 g
  • fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • water
    1000 g
  • quinoa
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194 kcal / 807 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 80 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...