Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
TM6 TM5

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 100 g hazelnuts
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 80 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1000 g water
  • 150 g quinoa
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
807 kJ / 194 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
4 g
Sód
80 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy