Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Radish Salad
-
red radishes160 g
-
red onion quartered60 g
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled baby capers drained15 g
Broccoli Fritters and Quinoa
-
water1460 g
-
broccoli florets500 g
-
rice flour30 g
-
wholemeal bread vegan, torn in pieces20 g
-
blanched almonds70 g
-
rolled oats30 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
quinoa rinsed150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528 mg
Białko
18 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mexican Quinoa Salad
30 min