Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Radish Salad
-
red radishes160 g
-
red onion quartered60 g
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pickled baby capers drained15 g
Broccoli Fritters and Quinoa
-
water1460 g
-
broccoli florets500 g
-
rice flour30 g
-
wholemeal bread vegan, torn in pieces20 g
-
blanched almonds70 g
-
rolled oats30 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
quinoa rinsed150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528 mg
Białko
18 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min