Popcorn and Buckwheat Bread
TM6 TM5 TM31

Popcorn and Buckwheat Bread

3.4 (14 ocen)

Składniki

  • 170 g popping corn
  • 65 g buckwheat grains, raw
    lub 65 g buckwheat flour
  • 80 g quinoa
  • 40 g chia seeds
  • 1 tsp dried instant yeast
    lub 10 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 25 g honey
  • 250 g water, lukewarm

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
573 kJ / 137 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
19.4 g
Tłuszcz
4.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy