Urządzenia i Akcesoria
Popcorn and Buckwheat Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
-
popping corn170 g
-
65 g buckwheat flourbuckwheat grains raw65 g
-
quinoa80 g
-
chia seeds40 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
honey25 g
-
water lukewarm250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
3.8 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
6 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Gluten free Mediterranean bread
1hod. 35min.
Vegetable Oat Bake
1hod. 15min.
Multiseed Bread
2hod.
Spelt Bread
1hod. 45min.
Buckwheat Porridge
25min.
Nut and Seed Butter
10min.
Paleo Breakfast Cereal
30min.
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5min.
Buckwheat and almond slider buns
1hod. 15min.
Seed and Nut Bread
1hod. 30min.
Multi-seed Cocoa Bars
50min.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2hod.