Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 slices
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
880 mg
Białko
11 g
Kalorie
1222 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.