Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 slices
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
880 mg
Białko
11 g
Kalorie
1222 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Chickpea Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Kale Meat(less) Balls
30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h