Urządzenia i Akcesoria
Vegan bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan cheese substitute
-
cashews85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
sea salt½ tsp
Sauce
-
red kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves3
-
celery cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces150 g
-
brown onion cut in eighths1
-
red wine100 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste50 g
-
dried Italian herbs¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pasta vegan (see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1434.9 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1452.8 kJ /
347.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 dk
Charred leek gulai sayur
1sa 10 dk
15-minute noodles
15 dk
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 dk
Creamy Coconut Dhal
25 dk
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 dk
Ancho chilli bean bowl
1sa
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 dk
Creamy vegetable rice
25 dk
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 dk
Honey soy tofu with steamed rice
40 dk
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 dk