Urządzenia i Akcesoria
Hearty lentil chilli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried red lentils200 g
-
filtered water plus extra for soaking400 g
-
coconut oil20 g
-
red capsicum (approx. 160 g), deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 1 chilli)1 - 2 tsp
-
garlic cloves4
-
red onion (approx. 160 g), cut into quarters1
-
tomatoes cut into quarters2
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cacao powder2 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (1-2 cm)400 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
stock paste (see Tips)1 ½ tsp
-
canned kidney beans rinsed and drained, (approx. 250 g after draining)400 g
-
lime juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.8 g
Kalorie
1679 kJ /
399.8 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
14.6 g
Węglowodany
50.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable chilli
50 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil bolognese
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.