Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 61.9 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 770.1 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Potato and green pea curry
50 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min