Urządzenia i Akcesoria
Creamy vegetable rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
medium-grain white rice200 g
-
button mushroom cut into quarters100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
frozen green bean100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
paprika1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water650 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
770.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1765.9 kJ /
422.1 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan burgers
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Spinach and leek frittata
40 min