Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian nuggets
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rolled oats30 g
-
mixed seeds of choice50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces80 g
-
carrots (approx. 140 g), cut into pieces (2 cm)2
-
broccoli cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
frozen peas defrosted60 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
dried Italian herbs (opcjonalnie)½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
breadcrumbs70 g
-
extra virgin olive oil3 - 4 tbsp
-
mixed salad greens to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.2 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1629.6 kJ /
389.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1óra 15p
Date and nut balls
20p
Vegan bolognese
50p
Tagliatelle with pumpkin
45p
Sweet potato lentil pie
50p
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40p
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55p
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25p
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1óra 35p
Warm satay bowl
1óra 10p
Honey soy tofu with steamed rice
40p
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25p