Urządzenia i Akcesoria
Pulled BBQ jackfruit
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.9 g
Kalorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Plant-based parmesan
5 min
Chilli con tempeh
20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min