Urządzenia i Akcesoria
Potato and green pea curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
filtered water80 g
-
brown onion cut into quarters1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
tomato paste2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
coconut milk400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen peas600 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.9 g
Kalorie
2141.2 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
13.8 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Caribbean curry
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Lentil bolognese
30 min
Tomato and lentil dahl
35 min