Urządzenia i Akcesoria
Potato and green pea curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
filtered water80 g
-
brown onion cut into quarters1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
tomato paste2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
coconut milk400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen peas600 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.9 g
Kalorie
2141.2 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
13.8 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty lentil chilli
50min
Vegetarian chilli
35min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Rendang curry
30min
Caribbean curry
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Tomato and lentil dahl
35min
Lentil bolognese
30min