![Vegetarian quiche Vegetarian quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B9E7CA0-C838-4E7B-8117-26651DF1C28A/Derivates/1032e9f4-967d-4042-9259-ff1de609f8ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 6.7 g
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min