Soupe de butternut au curry et à la mangue

Soupe de butternut au curry et à la mangue

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 portion

Składniki

  • de noisettes
    100 g
  • oignon coupées en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de carotte
    100 g
  • courge butternut en morceaux de 2 cm
    500 g
  • cube de bouillon (pour 0,5l)
    1
  • de curry en poudre Santa Maria Curry Mango
    1 c. à soupe
  • de poudre de curcuma séché Santa Maria
    ½ c. à café
  • d'eau
    825 g
  • de lait de coco
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 253.2 kcal / 1059.4 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 45.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...