Soupe au potiron
TM6 TM5

Soupe au potiron

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 1 c. à soupe huile d'olive
  • 800 g de chair de courge d'hiver, coupée en morceaux
  • 100 g de pommes de terre, détaillée en cubes (1 cm/½ po)
  • 200 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • ½ c. à thé de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
527.7 kJ / 126.1 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
23.7 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
4 g
Sód
304.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy