
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes pelées et en morceaux (2-3 cm)
- 40 g de poireau en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 pincée de sel (opcjonalnie)
- d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Białko
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Błonnik
- 4.1 g