Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais (opcjonalnie) feuilles lavées et séchées
  • 3 gousses d'ail
  • 1 piment rouge épicé (ou 2 petits)
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 620 g d'eau
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • 320 g de spaghetti (temps de cuisson 9-10 minutes)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 459.4 kcal / 1921.9 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 740.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...