Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (opcjonalnie)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Lasagnes classiques
2 Std.
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Pizza au saumon fumé
1 Std.
Pizza alla romana
Brak ocen
Linguine aux gambas
30min
Soupe au potiron
35 Min
Boeuf Stroganoff
45min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Riz jaune au poulet
40min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40min