Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (opcjonalnie)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Pizza au poulet et curry
1 Std. 10 Min
Pizza au saumon fumé
1 Std.
Gâteau au chocolat léger
2h 15min
Cheesecake cuit
3 Std. 10 Min
Quiche salami-fromage
2h 10min
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Frittata de pomme de terre vapeur
1 Std. 15 Min
Poulet citron
50min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min