Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
lub 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 80.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto
30min
Caramels à la crème
2 godz.
Polenta tessinoise
45min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Tarte au vin cuit
45min
Focaccia au romarin
2h 30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1sa 45 dk