Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
lub 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 80.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3h
Risotto
30 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Pesto de basilic
10min
Sbrinz râpé
5min
Panure
5min
Focaccia au romarin
2h 30min
Polenta tessinoise
45 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Panure
5min