Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 320 g de farine
- 40 g de beurre, mou, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon cuit, en dés
- 100 g de mozzarella, bien égouttée et en dés (2 cm)
- 1 œuf, blanc séparé du jaune
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
Terminer la préparation
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour la friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slushy aux abricots
Brak ocen
Bœuf laab
Brak ocen
Pie au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Dacquoise praliné au chocolat
1 Std. 5 Min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2 Std. 45 Min
Liqueur de baie
30 Min
Moutarde au piment rouge et miel
Brak ocen
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Cannellonis
1 Std. 20 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1 Std.
Fromage d’Italie pané
40min