Panzerotti alla romana

Panzerotti alla romana

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
20 morceaux

Składniki

Pâte
  • 320 g de farine
  • 40 g de beurre mou, en morceaux
  • 150 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
Garniture
  • 50 g de jambon cuit en dés
  • 100 g de mozzarella bien égouttée et en dés (2 cm)
    100 g de scamorza, (ou de caciotta) en dés (2 cm)
  • 1 œuf blanc séparé du jaune
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
Terminer la préparation
  • de la farine pour le plan de travail
  • de l'huile d'olive pour la friture

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 362 kcal / 1515 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...