Urządzenia i Akcesoria
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
raisins30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
vegan butter cold and cut into pieces100 g
-
white sugar80 g
-
plain flour120 g
-
sea salt1 pinch
Apple filling and assembly
-
vegan butter to grease
-
apple cored and quartered (see Tips)600 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
white sugar40 g
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
146.6 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Versatile smooth soup
45 min
Orange sponge cake
1 godz.
Vegan bolognese
50 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min