Urządzenia i Akcesoria
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1155.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chunky guacamole
10 min
Pastie slice
55 min
Chunky Guacamole
10 min
Pizza Bianca
40 min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Quick strawberry dessert
5 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Fruity dream
10 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min