Urządzenia i Akcesoria
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1155.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Chunky guacamole
10 min
Whipped Feta
35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Homemade toasted muesli
30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min