Urządzenia i Akcesoria
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2666.9 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
96.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Pineapple and Apple Chutney
55 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Brown Rice Milk
10 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Peas and jamon
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Brak ocen