Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Prawn Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar30 - 40 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
raw large prawns deshelled and deveined500 g
-
1 lemon, thinly sliced (2-3 mm)lime thinly sliced (2-3 mm)1 - 2
-
fennel bulb thinly sliced (1-2 mm)200 g
-
cherry tomatoes cut in halves400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.9 g
Kalorie
740.5 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Lemang Paper Cup
1 godz. 25 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Garlic and sage mash
30 min
Vegetable Fritters
20 min
Placki (Thermomix® Cutter)
35 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.