Pain brioché

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 tranches

Składniki

  • 120 g de lait et un peu pour la finition
  • 15 g de levure fraîche
    5 g de levure déshydratée
  • 15 g d'huile végétale
  • 1 œuf
  • 25 g de sucre en poudre
  • 250 g de farine à pain et un peu pour fariner
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de mélange de fruits à coque

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 162.4 kcal / 679.4 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 22.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 44.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...