Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre
- 150 g de beurre, froid, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% M.G.
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 1 c. à café de sel
-
30
g d'amandes hachées
lub 30 g d'amandes éffilées - 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24h 5min
Chocolat chaud des Incas
40min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 Min
Caramel de base
25 Min
Sabayon classique
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Glace à la vanille
12u.
Baguette
3小时 45 分钟
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min