Caramel au beurre salé

Caramel au beurre salé

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 morceaux

Składniki

  • 200 g de sucre
  • 150 g de beurre froid, en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% M.G.
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'amandes hachées
    30 g d'amandes éffilées
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 86 kcal / 360 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...