
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 25 - 50 g de baies variées fraîches ou surgelées
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 4443 kcal / 18611 kJ
- Białko
- 46 g
- Tłuszcz
- 237 g
- Węglowodany
- 530 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Sód
- 493 mg