Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 25 - 50 g de baies variées, fraîches ou surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 18611 kJ / 4443 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 530 g
- Tłuszcz
- 237 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 493 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarons Père Noël
3h 20min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
Brak ocen
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Forêt noire aux cerises amarena
5h
Trifle au Champagne et aux fruits rouges
3 Std. 40 Min
Carottes glacées au miel
30min
Bâtonnets de graines croquants au bacon et fromage
Brak ocen
Vin chaud
15min
Sauce caramel vanille bourbon
40min
Curd aux baies
20min