Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 25 - 50 g de baies variées, fraîches ou surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 18611 kJ / 4443 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 530 g
- Tłuszcz
- 237 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 493 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés à l’ananas
Keine Bewertungen
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Salade grecque avec poulet à la vapeur (TM6)
1sa 10 dk
Buddha bowl au poulet (TM6)
1 godz.
Gaufres de Liège sans lactose
1 Std. 30 Min
Macarons lapins de Pâques
48h
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1 Std. 30 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Keine Bewertungen
Oeufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Rissoler 350 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min
Salade de style thaï à la vinaigrette aux arachides (végan, sans gluten)
30min