
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane korniszonami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 sztuk
Składniki
-
wody400 g
-
jajek6
-
ogórków konserwowych osuszonych, pokrojonych na kawałki30 g
-
majonezu30 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu50 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprz, mielony½ łyżeczki
-
musztardy1 łyżeczka
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji½ pęczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
69 kcal /
291 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wielkanoc VIII
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 min
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 min
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym
1 godz.
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Sałatka szopska z krojonych warzyw (TM5)
20 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10 min
Świąteczny łosoś
35 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 min
Wielkanocne gniazdka z pastą jajeczną
1 godz.