Jajka faszerowane korniszonami

Jajka faszerowane korniszonami

3.8 18 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 sztuk

Składniki

  • wody
    400 g
  • jajek
    6
  • ogórków konserwowych osuszonych, pokrojonych na kawałki
    30 g
  • majonezu
    30 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    50 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprz, mielony
    ½ łyżeczki
  • musztardy
    1 łyżeczka
  • szczypiorku, świeżego drobno posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    ½ pęczka

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 69 kcal / 291 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...