Wielkanoc VIII

Ósma odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Jajka faszerowane korniszonami na przystawkę, zupa krem z brokułu z chrzanem i sezamem oraz biała kiełbasa w sosie chrzanowym jako dania główne czy propozycje deserów, np. babka w kształcie baranka czy orzechowe rogaliki, sprawią, że Twój wielkanocny stół będzie wyjątkowy. Dzięki urządzeniu Thermomix® przygotowanie świątecznego menu jest łatwe!

Jajka faszerowane korniszonami

Jajka faszerowane korniszonami

50 min

Mini kotlety po kijowsku (de volaille)

Mini kotlety po kijowsku (de volaille)

45 min

Sałatka śledziowa z jabłkiem

Sałatka śledziowa z jabłkiem

15 min

Warstwowa sałatka z szynką i jajkami

Warstwowa sałatka z szynką i jajkami

35 min

Zupa krem z brokułu z chrzanem i sezamem

Zupa krem z brokułu z chrzanem i sezamem

45 min

Mięsna terrina z kaczką, kurczakiem i wiśniami

Mięsna terrina z kaczką, kurczakiem i wiśniami

9 godz. 30 min

Biała kiełbasa w sosie chrzanowym

Biała kiełbasa w sosie chrzanowym

1 godz.

Wielkanocne bułeczki zajączki

Wielkanocne bułeczki zajączki

2 godz. 55 min

Baranek wielkanocny

Baranek wielkanocny

1 godz. 10 min

Rogaliki orzechowe

Rogaliki orzechowe

2 godz.

Mini babki do koszyczka wielkanocnego

Mini babki do koszyczka wielkanocnego

40 min