Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
3 - 4 pinches dried chilli flakeschilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1068.5 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Eggplant and Lentil Salad
40min.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.
Fennel Apple Salad
20min.
Mexican Quinoa Salad
30min.