Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
chilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese200 g
-
dried mint¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
544.5 kcal /
2278.3 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
56.9 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
1068.5 mg