Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
3 - 4 pinches dried chilli flakeschilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1068.5 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Grated Carrot Salad
10 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Mexican Quinoa Salad
30 min